• Pohjolan Energia

    Ajankohtaista

Aurinkosähköjärjestelmän arvonta 2018

Arvomme vuosittain 8000€ arvoisen aurinkosähkölahjakortin. Vuoden 2018 arvonnan voitto osui Jokelaan Vaartion Leilalle.

pohjolanenergia arvonta voitaja 2018

Vaartion yrittäjäpariskunta asuu mukavalla omakotitaloalueella, aurinkoisella paikalla. Kari toimii suutarina ja Leilalla on hierontapalvelu. Arjen keskellä on yritystoiminnan ohella ehditty miettiä aurinkoisiakin asioita. Aurinkosähköjärjestelmän arvontaan Leila osallistui viime keväänä Pohjolan Energian tekemän suunnittelukäynnin jälkeen. Kiireiden vuoksi asiaa ei viety keväällä eteenpäin mutta ajatus jäi hautumaan.

Osallistu vuoden 2019 arvontaan!

Ekologisuus on meille ihan ykkösjuttu. Fossiilisista polttoaineista pitäisi päästä eroon mutta ydinvoima ei tunnu parhaalta tavalta ratkaista tulevaisuuden kasvavaa sähköntarvetta. Jotain on kuitenkin tehtävä. Huoltovapaa aurinkosähkö on ollut mielessämme luontevin vaihtoehto ratkaista asia omalta osaltamme. Omavaraisuus on toinen tekijä. Mitä suurempi omavaraisuusaste, sen parempi. On mukava ajatella, että sähkön tuotannon osalta emme ole enää pelkästään muiden varassa., Leila toteaa.

Karin mielestä olisi hyvä jos ihmisten tietoisuus aurinkosähkön hyödyistä lisääntyisi ”Aiempi käsitykseni aurinkopaneeleista oli ajalta, jolloin kesämökeille saatettiin laittaa pari paneelia ja lisäksi raahattiin akkuja. Oli mukava huomatta, että ala on mennyt kovasti eteenpäin ja uusia sovelluksia kehitetään. Esimerkiksi Pohjolan Energian Verkkoakun avulla saamme kaiken tuottamamme sähkön omaan käyttöön.

Lue lisää verkkoakusta...

Paneeleita päätettiin asentaa 14 kappaletta. Järjestelmän asennus suoritetaan keväällä kun kattotiilet eivät ole enää jäässä. Näin vältämme mahdolliset tiilien rikkoontumiset. Aurinkosähköjärjestelmään kuuluu paneelien lisäksi invertteri. Invertteri ohjaa paneeleista tulevan sähkön kiinteistöllä käytettäväksi. Kerromme myöhemmin miten asennus sujui, sekä Vaartioiden mietteitä siitä, millaista on käyttää omaa aurinkosähköä

Aurinkoiset ja energiset onnittelumme Leila ja Kari Vaartio!

Toivoo Pohjolan Energia Oy

Osallistu arvontaan

Arvomme nyt 8000 euron aurinko­energia­järjestelmän valmiiksi asennettuna.

Osallistu ja voita!

osallistu

osallistu