• Pohjolan Energia

    Ajankohtaista

Pohjolan Energia toimii vastuullisesti uusinta teknologiaa hyödyntäen

Syksyllä 2018 lanseeraamamme Verkkoakku on saanut asiakkailtamme erittäin hyvän vastaanoton. Yhä useampi suomalainen aurinkosähkön pientuottaja on täydentänyt aurinkovoimalaansa Pohjolan Energian Verkkoakulla, joka maksimoi asiakkaillemme oman aurinkosähkön tuotannon hyödyt.

 

Uutena innovatiivisena palvelutuotteena Verkkoakkuamme on herättänyt paljon huomiota ja keskustelua myös mediassa, ja kilpailijoidemme toimesta on esitetty jopa epäilyjä sen sähkömarkkinalain mukaisuudesta. Tämä asia on yksiselitteinen - verkkoakku ei ole pelkästään täysin sähkömarkkinalain mukainen vaan se on myös asiakkaiden kauan kaipaama palvelutuote, joka parantaa entisestään kuluttajien mahdollisuuksia hyödyntää aurinkosähköä Suomen olosuhteissa. Aurinkosähkön hyödyntämisen yhtenä suurimpana haasteena on pidetty sähkön varastointia – akkuja kyllä löytyy markkinoilta mutta ne eivät ole vielä sopivan hintaisia tai niihin liittyy muita haasteita. Pohjolan Energian Verkkoakku tarjoaa nyt asiakkailleen akun toiminnallisuuden palveluna.

”Verkkoakku on Pohjolan Energian uusi pientaloasukkaille suunnattu palvelu, joka lisää olennaisesti kuluttajan aurinkopaneeleista saamaa hyötyä. Yli oman tarpeen tuotettu aurinkosähkö voidaan nyt varastoida kokonaisuudessaan verkkoakkuun ja ylituotanto otetaan käyttöön, kun sähköntarve sitä edellyttää, sanoo Pohjolan Energia Groupin toimitusjohtaja Sami Leinonen.

Lue lisää verkkoakusta: www.pohjolanenergia.fi/fi/verkkoakku

Paljon keskustelua on herättänyt viime aikoina myös aktiivinen ja vahvasti kotimyyntiin perustuva myyntitapamme – haluamme palvella asiakkaita heidän kotonaan.  Teemme vuosittain yli 20 000 asiakaskäyntiä ja panostamme jatkuvasti myyjiemme kouluttamiseen tavoitteena tyytyväinen asiakas jokaisella asiakaskäynnillä. Kilpailu- ja kuluttajaviraston saamien yhteydenottojen perusteella tässä emme ole vielä täydellisesti onnistuneet. Olemme hyvässä yhteistyössä kilpailu- ja kuluttajaviraston kanssa jo korjanneet ongelmallisiksi koetut toimintakäytäntömme vastaamaan viranomaisen suosituksia.

Pohjolan Energia on vastuullinen yritys, joka pyrkii kehittämään toimintaansa kaiken aikaa.  Olemme asentaneet toimintamme aikana jo yli 6000 aurinkoenergiajärjestelmää pientaloihin eri puolilla Suomea ja tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas. Markkinajohtajana lupauksemme on tarjota jatkossakin asiakkaillemme toimialan paras palvelukokemus ja laadukkaimmat tuote- ja palveluratkaisut., Leinonen toteaa.

Pohjolan Energia Group on pientuotantoon tarkoitettujen aurinkosähköjärjestelmien markkinajoh-taja Suomessa. Yhtiö toimii valtakunnallisesti 15 myyntikonttorinsa kautta. Pohjolan Energia työl-listää 200 aurinkosähkön ammattilaista ja yhtiön liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa. Pohjolan Energian pääomistaja on suomalainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot. www.pohjolanenergia.fi

MB Rahastot on vuonna 1988 perustettu johtava suomalainen pääomasijoittaja. MB hallinnoi yhteensä 0,5 miljardin euron pääomasijoitusrahastoja, joissa sijoittajina ovat pääasiassa johtavat suomalaiset institutionaaliset sijoittajat. Toimintansa aikana MB on sijoittanut menestyksekkäästi 38 keskisuureen yhtiöön Pohjoismaissa. www.mb.fi

 

 

Osallistu arvontaan

Arvomme nyt 8000 euron aurinko­energia­järjestelmän valmiiksi asennettuna.

Osallistu ja voita!

osallistu

osallistu