• Pohjolan Energia Dia 2

  Palvelumme

Palvelumme

 • 1. Suunnittelu ja mitoitus

  1. Suunnittelu ja mitoitus

  ”Luontoihmisinä olemme jo pitkään halunneet siirtyä enemmän luonnonmukaisuuteen energiansaannissa. Se kävi helposti ja vaivattomasti. Jotenkin olimme ajatelleet, että asia olisi monimutkainen ja vaatisi meiltä paneutumista, byrokratiaa ja vaivannäköä. Totuus oli kokonaan toinen meidän kannaltamme, Pohjolan Energia hoiti kaiken. Olemme luontoihmisiä ja arvostamme ekologisia valintoja elämässämme. Aurinkosähköön siirtyminen on osa tätä ajatteluamme.” -Susanna Jussila, Sipoo

  Toteutamme yksilöllisiä aurinkoenergiaratkaisuja juuri sinun tarpeitasi varten.

  Kokeneet suunnittelijamme ovat alansa asiantuntijoita, joiden osaaminen on käytössäsi suunnittelusta aina asennukseen saakka. He ovatkin ansioituneesti saaneet asiakkailtamme tunnustusta tyytyväisyyskyselyissä.

  Järjestelmän voi asentaa niin omakotitaloihin, mökille kuin ulkorakennuksiinkin, ja se mitoitetaan yksilöllisesti kulutuksesi mukaan. Tekniikka on ainutlaatuisen varmatoimista, koska aurinkosähköjärjestelmässä ole liikkuvia tai mekaanisia osia. Tämän takia paneelit kestävät vuosikymmeniä.

  Uusi kestävä aurinkopaneelitekniikka on pitkäikäinen investointi kestäen Suomenkin talvet ja tuiskut, ja siksi tuotteillamme on pitkät takuut.

  Tarjoamme aurinkoenergiajärjestelmillemme osaavan ja mittatarkan suunnittelu- ja asennuspalvelun. Pyydä meidät kotikäynnille ja teemme edullisen tarjouksen sopivasta aurinkoenergiaratkaisusta.

 • 2. Takuuasennus

  2. Takuuasennus

  Asennuspalvelu on Pohjolan Energian selkeä toiminnallinen vahvuus. Kaikki tuotteemme täyttävät yleiset laatustandardit, CE-merkinnät ja asennustyöt suoritetaan aina koulutettujen sopimusasentajiemme toimesta takuutyönä.

  • 98% Asiakkaista on tyytyväisiä asennushenkilöstön ammattitaitoon ja asiantuntemukseen
  • 96% Asiakkaista on tyytyväisiä asennustyön laatuun

  Asennustyön suunnittelussa otamme erityisesti huomioon, että itse asennustyö sujuu nopeasti ja mahdollisimman vähäisin häiriöin. Toteutamme asennuksia ympäri vuoden, ja järjestelmä on nopeimmillaan käyttökunnossa päivässä.

  • 95% Asiakkaista on tyytyväisiä asennuksen aikataulun pitävyyteen

  Aurinkoenergiajärjestelmän asennus toteutetaan yhtäjaksoisesti alusta loppuun. Työn jälkeen siivoamme ja kuljetamme jätteet pois. Lopuksi suoritamme kanssasi lopputarkastuksen ja käymme läpi kaikki sovitut työt ja materiaalit.

  • 95% Asiakkaista on tyytyväisiä siivoukseen ja jätteiden poiskuljetukseen

  *Asiakastutkimus / 16786 / JLM

 • 3. Takuu

  3. Takuu

  Järjestelmien paneeleilla ja kiinnitysjärjestelmillä on 10 vuoden tuotetakuu.

  Lisäksi haluamme varmistua jokaisen asiakkaan tyytyväisyydestä ottamalla yhteyttä asennuksen jälkeen varmistaaksemme asiakastyytyväisyyden.

 • 4. Rahoitus

  4. Rahoitus

  Aurinkosähköjärjestelmään järjestyy tarvittaessa kauttamme myös erityinen aurinkotili kohtuullisilla ehdoilla. Se ei vaadi pankissa asiointia tai vakuuksia. Omaan asuntoon tehtävässä aurinkoenergiaremontin tilin korot ovat verovähennyskelpoisia.

  Kuukausierän suuruuden voitte määrittää itse (minimitaso huomioiden) ja erän suuruutta voitte vaihdella tilanteen mukaan. Ensimmäinen maksu erääntyy vasta sovitun ajan kuluttua asennuksen jälkeen.

 • 5. Kotitalousvähennys

  5. Kotitalousvähennys

  Valtio tarjoutuu maksamaan osan aurinkovoimalasi kustannuksista kotitalousvähennyksen muodossa. Energiataloudellinen kodin parannus on myös yhteiskunnallinen etu. Voit saada verotuksessasi takaisin veronpalautuksena 50% remontin työn osuudesta. Kotitalousvähennyksen suuruus on 2400 €/henkilö vuodessa ja taloutta kohti jopa 4800 €.

  Asennuksen jälkeen lähetämme sinulle valmiin kotitalousvähennyslaskelman verotustasi varten. Vähennyksestä saa heti hyödyn, kun hakee muutosta verokorttiin.

  Kotitalousvähennystä voi hakea paitsi itselle, myös esimerkiksi vanhemmilleen heidän asuntonsa laadun parantamiseen.Pohjolan Energian edustaja auttaa tarvittaessa kaikissa kotitalousvähennyksen hakemiseen liittyvissä asioissa Katso tarkemmin www.vero.fi

 • 6. Yksi kirjallinen sopimus

  6. Yksi kirjallinen sopimus

  Saat täyden Pohjolan energian kokonaispalvelun yhdellä sopimuksella ja kiinteällä hinnalla. Asiantuntijoidemme avulla löydät juuri sinun tarpeeseesi sopivan ratkaisun.

  Toimintamme perustuu luotettavaan palveluun, selkeään ja kaiken kattavaan sopimukseen sekä asiakastyytyväisyyteen.

pohjolan energia pariskunta

Kattava palveluverkosto

Pohjolan Energialla on 16 toimipistettä ympäri Suomen - Rovaniemeltä Helsinkiin. Ota yhteyttä lähimpään toimipisteeseen ja kysy lisää aurinkoenergia­järjestelmistämme.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Jätä tietosi, otamme Sinuun yhteyttä.

Osallistu arvontaan

Arvomme nyt 8000 euron aurinko­energia­järjestelmän valmiiksi asennettuna.

Osallistu ja voita!

osallistu

osallistu